Kérdése van? Hívjon! 06-30/574-61-79
Találkozzunk a Facebookon!
Tetszik?
Megosztás facebook

Klups Frank kiságy 60x120-as
Termék kód: klupsfrank

Klups Frank kiságy 60x120-as

További információ a termékről:

A fenyőfát a fűrésztelep vágási szakaszában választják ki, amelynek köszönhetően csak az első osztály érkezik hozzánk . A kiválasztás következő szakaszával már a fatechnológusként alkalmazott megbízható embereink foglalkoznak, akik nagyon szigorúan választják meg az ideális elemeket a gyermekágy alsó és oldalsó védőkorlátjának létrehozásához.

Ágy oldala:

Anyaga 100% fenyőből lengyel erdőkben. A biztonság kedvéért két ágyat illesztettünk az ágy oldalába, amelyek megerősítették az egész szerkezetet. Az új megoldás megváltoztatta bútoraink összeszerelésének típusát. Most elsősorban egyszerűbben és gyorsabban zajlik. Ennek eredményeként kapott egy kompakt terméktestet.

Ágy alja:

Az alsó lécek között szabad terek vannak, így a levegő folyamatosan keringhet. A matracban a légáramlás könnyűsége mindenekelőtt fenntartja higiéniáját és megtartja tulajdonságait. Anyaga 100% fenyőből lengyel erdőkben. Ez az elem valószínűleg a leginkább ki van téve a terhelésnek. Az intenzív szórakozásnak a kiságyban meglepetés nélkül kell megtörténnie, ezért gondoskodtunk arról, hogy az alsó év sok évig tartson.

A kiságy magassága 3 fokozatban állítható!

belső: 120 x 60 cm

 külső: 125 x 66 x 85 cm

Válasszon típust (Szín)

Kosárba tesz

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Huncutka Baba-Mama bolt. Minden jog fenntartva.

Honlap-készítés Sopron