Kérdése van? Hívjon! 06-30/574-61-79
Találkozzunk a Facebookon!

Iker-, és testvérkocsik

Babakocsik

Az ikerbabakocsik jellemzői


Amikor iker babákat várunk, számos olyan speciális esetre fel kell készülnünk, amely egy gyermek esetében természetes, azonban több baba szempontjából már kiemelkedő körültekintést és utánajárást igényel, úgy, mint a babakocsi kiválasztása.

 

Az ikerbabakocsik különböző konstrukciókban és jellemzőkkel állnak a szülők rendelkezésére, valamint számos egyéb esetben, például kis korkülönbséggel rendelkező testvérek esetében is praktikus megoldást jelenthetnek.

 

Az ikerbabakocsik jellemzői és választási szempontok:

 

    • • A babakocsi típusból 2 és 3 ikerpár számára ideális változatok is léteznek különböző kialakítással: egymás mellett, mögött és egymással szembeni elhelyezéssel.

 

    • • Vegyük figyelembe milyen nagyságú, hosszúságú és szélességű babakocsi praktikus és kényelmes számunkra és a babáknak.

 

    • • A használatnak megfelelő konstrukció: mennyit és milyen körülmények között alkalmazzuk, például mindennapos közlekedés, kirándulás vagy alkalmankénti használat.

 

  • • Vásárlás előtt mérjük le, hogy összecsukott állapotban beférjen autónkba, mekkora súllyal rendelkezik, mekkora ülőfelülettel rendelkezik, milyen kiegészítőkkel szerelhető fel, például pakolófelületek vagy napernyő.

 

Minőségi, praktikus és dekoratív ikerbabakocsikért tekintse meg weboldalunk gazdag termékkínálatát és válasszon igényeinek megfelelően, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Easy Go Fusion Iker és Testvér babakocsi

Easy Go Fusion Iker vagy testvér babakocsi Jellemzői: - a súly kerekekkel együtt mindössze 13 kg. - Kis helyen is elfér, könnyedén lehet vele lavír...

96 990 HUF Részletek
Baby activ Twini Iker babakocsi

Baby aktív Twini iker babakocsi A babakocsi jellemzői: -bármelyik felépítményt - 2db mély kocsi, 2db sportkocsi - rögzíthetjük a váz bármelyik old...

393 900 HUF Részletek
Danny Sport DS 5 Twin Iker babakocsi

Danny Sport DS 5 Twin iker babakocsi Danny Sport ikerkocsi "titka" abban rejlik, hogy nagy méretei ellenére, könnyű és könnyen kezelhető. Ezt a félb...

396 000 HUF Részletek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Huncutka Baba-Mama bolt. Minden jog fenntartva.

Honlap-készítés Sopron