Kérdése van? Hívjon! 06-30/574-61-79
Találkozzunk a Facebookon!
Tetszik?
Megosztás facebook

Alu Way multifunkciós babakocsi
Termék kód: aluway

Alu Way többfunkciós könnyű alumínium vázas babakocsi.

Tartozékai: mózeskosár belső béléssel napfénytetővel és rövid lábzsákkal. Sport rész hosszú lábzsákkal napfénytetővel  kapaszkodóval. Autóshordozó 0-10 kg újszülött szűkítővel napfénytetővel lábzsákkal. A babakocsi különlegessége az összecsukható, műanyag aljú mózes, amelyen belül kívülről állítható háttámla is található. A sportrésze tágas nagyobb, bundazsákba öltözette babáknak is komfortos. Az autóshordozója megfelel R44/04-es szabványnak. Autón kívül a lakásban is jól kihasználható. A babakocsi váza kicsire csukódik, a mellső kerekek befordulnak a két hátsó kerék közé így az autók kis csomagtartójában is kényelmesen elfér.

Alu Way babakocsi zselés kerekekkel kapható, melynek előnye, hogy puhább és jobban és csillapítja rezgéseket mint a műanyag kerék, és nem lyukad ki a belső mint a fújható kerekeknél.

Másik különlegessége az egyedi színvilág: napjainkban divatos barna bézs árnyalatok, különleges design-ok vannak kombinálva, a kollekciókban megtalálhatók a hagyományos rózsa és kék színek is. Az Alu Way babakocsi ára tartalmazza esővédővel és szúnyoghálóval felszerelt babamama táskát, a gyár ajándéka az őszi téli szezonba egy kézmelegítő, tavaszi-nyári időszakban a kocsi színével azonos babakocsi napernyő.

Válasszon típust (Szín)

Kosárba tesz

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Huncutka Baba-Mama bolt. Minden jog fenntartva.

Honlap-készítés Sopron