Kérdése van? Hívjon! 06-30/574-61-79
Találkozzunk a Facebookon!

Bébikomp

Tudnivalók a bébikompokról


A bébikomp egy napjainkban egyre népszerűbb és széles körben felhasznált járássegítő eszköz, melynek segítségével az önállóan járni még nem tudó pici szabadon közlekedhet, és felfedezheti környezetét. A bébikomp használata nagyjából hat hónapos kortól ajánlott, valamint érdemes néhány alkalmazási szabályt betartani a babák egészséges fejlődése és biztonsága érdekében:

 

  • A járástanulás szempontjából ne alkalmazzuk a bébikompot, hiszen önállóan, külső tartás nélkül kell megtanulni a picinek lábra állni és elindulni, ezért ügyeljünk arra is, hogy ne töltsön az eszközben a gyermek napi több órát.
  • A választás során vegyük figyelembe a súlyhatárokat, valamint méret tekintetében akkor ideális a bébikomp, ha a baba minkét lába leér a földre, továbbá győződjünk meg arról, hogy csemeténk önállóan képes megtartani magát az eszközben.
  • Mindig tartsuk szem előtt a gyermeket, miközben a bébikomppal közlekedik, hiszen elég gyorsan tehetik mindezt és előfordulhatnak balesetek.

 

Minőségi, megbízható és dekoratív bébikompokért tekintse meg weboldalunk széles kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Chipolino Carrera Bébi komp

Chipolino Carrera bébi komp Jellemzői: 6 hónapos kortól ajánlott a használata 12 kg-ig használható magassága 3 pozícióba állítható tálcán játékok talá...

24 990 HUF Részletek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Huncutka Baba-Mama bolt. Minden jog fenntartva.

Honlap-készítés Sopron