Kérdése van? Hívjon! 06-30/574-61-79
Találkozzunk a Facebookon!
Tetszik?
Megosztás facebook

Römer Advanasafix IV R Isofix 9-36 Kg Autósülés
Termék kód: römeradvanasfixIvr

Römer Advansafix IV R Isofix 9-36 Kg Autósülés

https://www.youtube.com/watch?v=mq7bHNZphQI

Az ADVANSAFIX IV R -t úgy fejlesztették ki, hogy a 9 és 36 kg közötti gyermekek biztonságosan és kényelmesen utazhassanak - ideális minden család számára. A FLIP & GROW funkciónak köszönhetően gyermeke növekedésével, néhány egyszerű lépéssel átválthat a beépített 5 pontos biztonsági övről a 3 pontos biztonsági övre. Ezenkívül az ADVANSAFIX IV R fejlett biztonsági funkcióinak köszönhetően maximális rugalmasságot és védelmet nyújt minden korosztály számára.

Rendkívül biztonságos - minden nap

Minden gyermek biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért az ADVANSAFIX IV R fejlett biztonsági funkciókat kínál, hogy gyermekét minden életkorban megvédje. Amikor gyermekét az autó 3 pontos övével rögzíti, a SecureGuard az övet az optimális helyzetben tartja a medencecsontok felett, csökkentve a hasi sérülések kockázatát. Ezenkívül az állítható SICT és V alakú fejtámla védelmet nyújt oldalütközés esetén.

Extra kényelem - minden család számára

Az ADVANSAFIX IV R segítségével a felnőtté válás még szórakoztatóbbá válik! A FLIP & GROW funkciónak köszönhetően az integrált hevederről az autó 3 pontos biztonsági övére válthat, ha gyermeke eléri a 15 kg-ot, de legfeljebb 18 kg-ot-ez gyerekjáték! Nincs mit eltávolítani az ülésről, így semmi nem veszhet el, és bármikor visszaállítható. Az extra puha párnázás és az EasyRecline három állítható dőlésszöggel a kisgyermek és a gyermek számára biztosítja, hogy minden utazás során kényelmesek legyenek.

Minőség - Németországban készült

Minden gyermek biztonságának megőrzése az a motor, amely minden nap hajt bennünket. A legmagasabb minőség garantálása érdekében az egész termékfejlesztési folyamatot egy fedél alatt tartjuk - az eredeti ötlettől a késztermékig. És mi magasabbra tesszük a normáinkat, mint amit a törvény előír, és rendszeresen teszteljük autó üléseinket a legkorszerűbb ütközésvizsgáló létesítményünkben. Így biztosítjuk, hogy gyermeke biztonsága mindig a legjobb kezekben legyen.

 

Jó tudni: Az ADVANSAFIX IV R -t az ADAC (ADAC Motorwelt 06/2019) tesztelte „JÓ” minősítéssel és 2.3 -as minősítéssel.

Válasszon típust (Szín)

Kosárba tesz

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2012 Huncutka Baba-Mama bolt. Minden jog fenntartva.

Honlap-készítés Sopron